Let’s Talk! Launch party og samtale-event

af Mathilde Forstholm
Let’s Talk! Launch party og samtale-event

24. maj – kl. 16-18
Vilvorde Kursucenter

De gode samtaler – og hvorfor de er så vigtige – er i fokus, når blogger på VilvordeTaks Sille Schirmer inviterer til launch party på sine samtalekort d. 24. maj.

Sille har allerede skrevet om det på VilvordeTalks.dk. Nu kan du høre, hvorfor Sille Schirmer mener, det er så brændende nødvendigt, at vi øver os i at komme et spadestik dybere, når vi taler sammen. Sille kommer også med sine bud på, hvordan du kan træne din samtalemuskel, og hvem du kan gøre det med.

Sille Schirmer har udviklet nogle samtalekort på baggrund af mange kilometerlange samtaler med fremmede – de skal lanceres på dagen. Kortene kan bruge som samtalestartere på en gåtur eller rundt om middagsbordet ved næste komsammen med vennerne. Kortene kan købes på selve dagen.

Der er lagt op til ’samtalefitness’ i løbet af eftermiddagen, så du går inspireret og motiveret videre ud i aftenen. Sulten efter flere gode samtaler.

Alle er velkomne. Du må naturligvis gerne skrive til Sille på forhånd for at høre mere og evt. fortælle, hvis du overvejer at dukke op.